Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een huis laten ontruimen, zoals het overlijden van een geliefde. Dit kan leiden tot een plotselinge leegstand van een huis dat vervolgens ontruimd moet worden. In bepaalde situaties is het voordelig om dit proces snel te voltooien, bijvoorbeeld om een maand huur te besparen of om het pand sneller te verkopen. Andere aanleidingen zijn bijvoorbeeld de verhuizing naar een zorginstelling of het onvoorziene vertrek van een huurder. Bij Pro-Woningontruiming garanderen we een snelle ontruiming om de kosten voor u te minimaliseren. Na de ontruiming verkopen we alle inboedel en behandelen we alle bezittingen met respect. We nemen u al het werk uit handen, zodat u geen omkijken naar de ontruiming heeft.

Hoe gaat een huis laten ontruimen in zijn werk?

Voordat we beginnen met het ontruimen van een huis, maken we duidelijke afspraken met u. Dit betreft de te verrichten werkzaamheden, de kosten van de ontruiming en de vergoeding voor de inboedel. Zo zorgen we voor transparantie en voorkomen we onverwachte situaties. In ongeveer dertig procent van de situaties levert de inboedel meer op dan de ontruimingskosten. In dat geval maken we het verschil over op uw bankrekening. We bespreken ook welke persoonlijke spullen vooraf uit de woning gehaald moeten worden, door u of ons. Na de ontruiming verzorgen we de schoonmaak en eventuele herstelwerkzaamheden. Samen doen we een laatste check om te zorgen dat de woning gereed is voor verhuur of verkoop.

Professionele ontruiming

Bij Pro-Woningontruiming zijn we gespecialiseerd in het ontruimen van allerlei huizen: van rijtjeshuizen en appartementen tot statige monumentale villa’s. Met vakmanschap zorgen we voor de ontruiming van elk huis, waarna deze spic en span wordt opgeleverd. Of het nu gaat om een zorgvuldig onderhouden huis of een woning die verwaarloosd is, wij leveren altijd een kraakheldere ruimte op. In samenwerking met een kringloopwinkel geven we ook spullen met minder financiële waarde een tweede kans. U kunt erop vertrouwen dat u een eerlijke vergoeding krijgt voor uw eigendommen. Pro-Woningontruiming is een professioneel familiebedrijf en een huis ontruimen we tegen lage kosten.

OFFERTE AANVRAGEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Huis laten ontruimen