Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U rouwt om het verlies, maar tegelijkertijd moeten er allemaal dingen geregeld worden waar uw hoofd niet naar staat. Is er behoefte aan een woningontruiming na overlijden? Dan schakelt u de hulp van Pro-Woningontruiming in. We ontruimen de woning op professionele wijze en met respect voor mensen en spullen. We nemen u al het werk uit handen, zodat u zich geen zorgen over deze bijkomende klus hoeft te maken. De ontruimde en schoon achter gelaten woning kan zo weer verhuurd worden of is klaar voor de verkoop. 

Hoe gaat een woningontruiming na overlijden in zijn werk?

Bij Pro-Woningontruiming beginnen we altijd met het maken van duidelijke afspraken. Zo weten beiden partijen waar ze aan toe zijn, wat er precies in de woning moet gebeuren en wat de kosten zijn. U krijgt de kans om dierbare voorwerpen uit het huis te halen of wij kunnen dit voor u doen. Vervolgens voeren we de woningontruiming na overlijden door. We zorgen ervoor dat alle spullen uit de woning verwijderd worden en dat de woning grondig wordt schoongemaakt. Ook vervuilde of verwaarloosde woningen maken wij volledig schoon. Zijn er nog klusjes die gedaan moeten worden? Pro-Woningontruiming verzorgt reparaties om de woning weer in de juiste staat te brengen. Samen met u controleren we of alles naar wens is uitgevoerd voor we de woningontruiming na overlijden afronden.

Professionele woningontruiming 

Pro-Woningontruiming is een professioneel familiebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring. We hebben een grote hoeveelheid klanten naar tevredenheid geholpen bij een woningontruiming na overlijden. Voor de verkoop van de inboedel werken we nauw samen met een kringloopwinkel. Hier vinden ook spullen van geringe waarde een nieuw thuis. We proberen de kosten voor de woningontruiming laag te houden en een zo hoog mogelijke opbrengst voor de inboedel te regelen. In ongeveer dertig procent van de ontruimingen is het bedrag van de verkoop zo hoog dat u niet voor de woningontruiming na overlijden hoeft te betalen en dat u het resterende bedrag op uw rekening gestort krijgt.