Moet u een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare, een onverwachte verhuizing van een huurder of een verhuizing van een ouder familielid naar een verzorgingstehuis? Pro-Woningontruiming kan dit professioneel en efficiënt van u overnemen. We nemen u al het werk uit handen, waardoor het huis snel verkocht of opnieuw verhuurd kan worden. Het is een grote klus en zeker na het overlijden van een dierbare staat uw hoofd hier niet naar. Daarom kiest u voor een professioneel bedrijf dat de woning schoon oplevert, gebreken repareert en een hoge opbrengst voor uw inboedel verzorgt.

Hoe gaat een huis leeghalen in zijn werk?

Bij Pro-Woningontruiming maken we duidelijke afspraken met u. Voor we aan de slag gaat, stellen we vast welke werkzaamheden verrichting moeten worden, wat de kosten zijn en wat de vergoeding voor de inboedel is. U komt niet voor verrassingen te staan. Onze ervaring leert dat in ongeveer dertig procent van de gevallen de opbrengst van de inboedel hoger is dan de kosten van de ontruiming. Mocht dit het geval zijn, storten wij het resterende bedrag op uw rekening. Na het maken van duidelijke afspraken kunt u of kunnen wij dierbare spullen uit het huis halen. Daarna beginnen we met het leeghalen van het huis, het schoonmaken en het repareren van gebreken. U kunt precies aangeven wat u gedaan wilt hebben. Ten slotte controleren we samen of alles naar wens is, zodat u een nieuw huurder kunt zoeken, de huur op kunt zeggen of het huis kunt verkopen.

Professionele huisontruiming

Onze ruime ervaring met rijtjeshuizen, appartementen en monumentale villa’s zorgt ervoor dat we professioneel aan de slag kunnen met ieder type woning. Uw huis leeghalen doen we met respect voor mensen en spullen en we zorgen er altijd voor dat het huis helemaal schoon is. Veel woningen worden keurig achtergelaten, maar ook met vervuilde of verwaarloosde woningen weten wij raad. Onze nauwe samenwerking met een kringloopwinkel zorgt ervoor dat dat we voor al uw spullen een nieuwe plek kunnen vinden. Omdat zo ook spullen van geringe waarde verkocht worden, heeft u een hoge opbrengst voor de inboedel. Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf dat tegen lage kosten een huis kan leeghalen op professionele wijze.