Moet u een huis leeghalen? Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, een onverwachte verhuizing van een huurder of een verhuizing van een ouder familielid naar een verzorgingstehuis. Pro-Woningontruiming kan dit professioneel en efficiënt van u overnemen. We nemen u al het werk uit handen, waardoor het huis snel verkocht of opnieuw verhuurd kan worden. Het leeghalen van een huis is een grote klus en zeker na het overlijden van een dierbare staat uw hoofd hier niet naar. Kies daarom voor Pro-Woningontruiming. Wij garanderen een kraakheldere woning, pakken eventuele schades aan en realiseren een maximale opbrengst voor de inboedel die achterblijft.

Hoe gaat een huis leeghalen in zijn werk?

Bij Pro-Woningontruiming staan transparantie en duidelijkheid voorop. Voordat we beginnen, bespreken we samen de te verrichten werkzaamheden, de bijkomende kosten en de potentiële vergoeding voor uw inboedel. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uit ervaring weten we dat in zo’n dertig procent van de situaties de waarde van de inboedel de ontruimingskosten overstijgt. In zo’n geval maken wij het verschil direct over naar uw bankrekening. Na deze heldere afstemming kunt u, of indien gewenst wij, persoonlijke items uit de woning verwijderen. Vervolgens starten we met de ontruiming, reiniging en eventuele reparaties. U bepaalt wat er gebeurt. Afsluitend lopen we samen een laatste controle om ervoor te zorgen dat alles naar wens is, klaar voor een nieuwe huurder of voor de verkoop.

Professionele huisontruiming

Onze ruime ervaring met rijtjeshuizen, appartementen en monumentale villa’s zorgt ervoor dat we professioneel aan de slag kunnen met ieder type woning. Uw huis leeghalen doen we met respect voor mensen en spullen en we zorgen er altijd voor dat het huis helemaal schoon is. Veel woningen worden keurig achtergelaten, maar ook met vervuilde of verwaarloosde woningen weten wij raad. Onze nauwe samenwerking met een kringloopwinkel zorgt ervoor dat dat we voor al uw spullen een nieuwe plek kunnen vinden. Omdat zo ook spullen van geringe waarde verkocht worden, heeft u een hoge opbrengst voor de inboedel. Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf dat tegen lage kosten een huis kan leeghalen op professionele wijze.

OFFERTE AANVRAGEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes