Het ontruimen van een woning is een hele klus, waar u wellicht tegenop ziet. Bent u opzoek naar hulp bij een woningontruiming in Amsterdam? Pro-Woningontruiming, een vertrouwd familiebedrijf, heeft jarenlange ervaring en een groeiend aantal tevreden klanten. Of het nu gaat om een woningontruiming na het overlijden van een geliefde, het abrupte vertrek van een huurder of de transitie naar een zorginstelling; wij zijn er voor u. Met respect voor zowel mensen als hun bezittingen zorgen wij ervoor dat de woning spoedig gereed is voor een nieuwe huurder of de verkoopmarkt.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Amsterdam door?

Bij een woningontruiming in Amsterdam is duidelijke communicatie essentieel. We plannen eerst een gesprek met u om de exacte werkzaamheden te bespreken, de kosten daarvan en de afhandeling van de inboedel. Door vanaf het begin transparant te zijn, zorgen we voor een soepel verloop zonder verrassingen. Als er specifieke bezittingen zijn die u wilt bewaren, geef dit dan aan ons door. Als het nodig is, kunnen wij deze spullen ook veilig voor u opslaan. Na deze voorbereidingen beginnen we met de daadwerkelijke woningontruiming in Amsterdam. Dit omvat het verwijderen van de inboedel, grondige reiniging en eventuele reparaties. We zijn niet alleen bedreven in het ontruimen van goed onderhouden woningen, maar ook in het aanpakken van woningen die wellicht enige verwaarlozing hebben gekend. Ter afsluiting inspecteren we samen de woning om er zeker van te zijn dat alles naar uw tevredenheid is uitgevoerd.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

We brengen de inboedel uit de woning naar een kringloopwinkel waar wij nauw mee samenwerken. Hier krijgen vrijwel alle spullen een nieuw thuis, ook de spullen met een geringere waarde. Door zoveel mogelijk spullen van een nieuwe plek te voorzien, is de opbrengst van de inboedelverkoop het hoogste. Bij ongeveer dertig procent van de woningontruimingen zijn de opbrengsten zelfs zo hoog dat ze meer zijn dan de kosten voor de woningontruiming in Amsterdam. Dan storten wij het resterende bedrag op uw rekening. We ontruimen woningen altijd op professionele wijze en zorgen ervoor dat alles schoon is. Zo kan een woning direct verhuurd of verkocht worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes