Het ontruimen van een woning is een hele klus en daar zit u niet op te wachten. Op zoek naar hulp bij een woningontruiming in Amsterdam? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met ruime ervaring en veel tevreden klanten. We verzorgen een volledige woningontruiming in Amsterdam, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, het plotselinge vertrek van een huurder of een verhuizing naar een zorginstelling. Wij gaan met respect om met mensen en spullen en zorgen ervoor dat de woning snel klaar is voor de volgende huurder of voor de verkoop.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Amsterdam door?

Een eerste stap in een woningontruiming in Amsterdam is het maken van duidelijke afspraken. We spreken met u af welke werkzaamheden we precies uitvoeren, welke vergoeding we hiervoor vragen en we bespreken de verkoop van de inboedel. Door duidelijke afspraken te maken, weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Wilt u dierbare voorwerpen uit de woning halen? Dat is geen enkel probleem. In overleg kunnen wij deze items ook voor u bewaren en hoeft u dit niet zelf te doen. Vervolgens gaan we aan de slag met de woningontruiming in Amsterdam. We verwijderen alle spullen, zorgen voor een grondige schoonmaak en repareren eventueel dingen. Hoewel de meeste woningen netjes worden achtergelaten, zijn er ook verwaarloosde of vervuilde woningen. Hier weten wij ook raad mee. Een laatste stap is een gemeenschappelijke controle in de woning om vaste te stellen of alles naar tevredenheid is gedaan.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

We brengen de inboedel uit de woning naar een kringloopwinkel waar wij nauw mee samenwerken. Hier krijgen vrijwel alle spullen een nieuw thuis, ook de spullen met een geringere waarde. Door zoveel mogelijk spullen van een nieuwe plek te voorzien, is de opbrengst van de inboedelverkoop het hoogste. Bij ongeveer dertig procent van de woningontruimingen zijn de opbrengsten zelfs zo hoog dat ze meer zijn dan de kosten voor de woningontruiming in Amsterdam. Dan storten wij het resterende bedrag op uw rekening. We ontruimen woningen altijd op professionele wijze en zorgen ervoor dat alles schoon is. Zo kan een woning direct verhuurd of verkocht worden.