Woningontruiming in Rotterdam

Home » Woningontruiming in Rotterdam

Bevindt u zich in een situatie waarin u wel een specialist in woningontruiming in Rotterdam kunt gebruiken? Dan bent u bij Pro Woningontruiming aan het juiste adres. Wij hebben ons namelijk volledig in woningontruimingen gespecialiseerd. Ongeacht de reden en de situatie, zijn wij in staat om de woning te ontruimen. Bent u van plan om te verhuizen, dan dient u de oude woning bijvoorbeeld leeg en schoon op te leveren. Ook na een overlijden blijft er een woning over die ontruimd moet worden. Een woningontruiming in Rotterdam is niet altijd even prettig en is zonder enige vorm van ervaring en voldoende handen een lastige klus. Bij Pro Woningontruiming kunnen we de ontruiming volledig voor u verzorgen.

Naast Rotterdam zijn we ook werkzaam in de omgeving van Den Haag en Utrecht.

Wij ontzorgen u volledig in het geval van woningontruiming in Rotterdam

Als wij uw woning in Rotterdam ontruimen, zullen we u volledig ontzorgen. Als u kleiner gaat wonen, bijvoorbeeld omdat u naar een zorginstelling verhuist, kunt u meestal niet al uw spullen houden. Wanneer dat het geval is, heeft u de mogelijkheid om de spullen op te slaan, weg te geven of te verkopen. Wij kunnen u ook daarbij helpen. Is er sprake van schade aan de woning en moet dit hersteld worden voor de oplevering? Ook dat is een taak die wij op ons kunnen nemen. Vooral als de woningontruiming in Rotterdam om een minder leuke reden plaatsvindt, is het prettig dat wij u volledig ontzorgen. Wij weten heel goed hoe vervelend het kan zijn als u de woning bijvoorbeeld vanwege overlijden moet ontruimen. In dat geval dient u veel te regelen en spelen ook emoties een grote rol. Wij zullen dan ook de complete woningontruiming in Rotterdam verzorgen en voorzichtig met de spullen van uw dierbare omgaan.

Ontruiming na een hennepkwekerij

Bent u verhuurder en heeft u een telefoontje van de politie gekregen dat uw pand gebruikt is door criminelen? Als er een hennepkwekerij in uw pand heeft gezeten, zal u zeker weten even schrikken op het moment dat u hier aankomt. Er blijft meestal een enorme ravage achter. Ook in deze situatie staat Pro Woningontruiming voor u klaar. Wij hebben al veel voormalige hennepkwekerijen mogen ontruimen in Rotterdam. Wij weten wat we kunnen verwachten en hoe we het pand zo snel mogelijk in originele staat krijgen. Niet alleen is er sprake van troep, maar ook is er sprake van enorme schade. Wij kunnen die schade voor u herstellen.

Waarom kiest u voor ons?

Wanneer u interesse heeft in woningontruiming in Rotterdam, dan bent u op zoek naar Pro Woningontruiming. Wij zijn een partij met veel ervaring en weten dan ook als beste hoe we de woning kunnen ontruimen. Wij bieden een georganiseerde ontruiming aan. Dat wil zeggen dat we vooraf goed nagaan hoe we de woning zorgvuldig en efficiënt kunnen ontruimen. Bovendien ontzorgen wij u volledig. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij de verkoop van spullen die u niet mee wilt nemen naar een volgende woning. We gaan altijd voorzichtig met uw spullen om en kunnen eventueel zelfs de overdracht van de woning verzorgen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van woningontruiming in Rotterdam? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.