Heeft u behoefte aan een woningontruiming in Rotterdam? Dan bent u bij Pro-Woningontruiming aan het juiste adres. Wij voeren een woningontruiming in Rotterdam op professionele wijze uit waarbij spullen en mensen met respect worden behandeld. Een woningontruiming in Rotterdam kan nodig zijn na een overlijden, een verhuizing naar een zorginstelling of het plotselinge vertrek van een huurder. In veel gevallen staat uw hoofd er niet naar om een woning te ontruimen en daarom schakelt u onze hulp in. Ons familiebedrijf Pro-Woningontruiming heeft ruim vijftien jaar ervaring met het ontruimen van woningen en vele tevreden klanten.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Rotterdam door?

Een woningontruiming in Rotterdam begint met het maken van afspraken. Wat wilt u precies dat er gebeurt, hoeveel mag het kosten en wat voor vergoeding verwacht u voor de inboedel? Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Voor we met de woningontruiming in Rotterdam beginnen, kunt u dierbare items uit de woning halen. U kunt dit ook bij ons aangeven en dan zorgen wij ervoor dat deze items bewaard blijven. We ontruimen de woning, maken de woning volledig schoon en voeren eventuele reparaties uit. De meeste woningen zijn keurig achtergelaten, maar ook met vervuilde of verwaarloosde woningen hebben wij ervaring.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

Voor de verkoop van de inboedel werken wij nauw samen met een grote kringloopwinkel. Op deze manier kunnen we een plekje vinden voor de meeste items uit de woning, ook de stukken met een geringe waarde. Dit zorgt ervoor dat u een hogere opbrengst heeft van de verkoop van de inboedel. Onze ervaring leert dat in ongeveer dertig procent van de woningontruimingen de opbrengst van de inboedelverkoop hoger is dan de kosten van de ontruiming. Is dat het geval? Dan storten wij het resterende bedrag op uw rekening. De kosten voor een woningontruiming in Rotterdam zijn laag bij Pro-Woningontruiming en we leveren een woning altijd aan in schone staat. Zo kan het huis direct in de verkoop of kan er een nieuwe huurder in.

Wij zijn verder werkzaam in o.a. de regio’s Den Haag, Utrecht en Wassenaar.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Woningontruiming Rotterdam