Bent u op zoek naar een professionele dienst voor woningontruiming in Wassenaar? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring in het zorgvuldig en efficiënt leegruimen van woningen. We hebben al vele woningen met succes ontruimd. Een woningontruiming in Wassenaar kan nodig zijn na een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een dierbare of het plotselinge vertrek van een huurder. Het is een omvangrijke klus waar u mogelijk geen tijd voor heeft of waar uw hoofd niet naar staat. Pro-Woningontruiming neemt graag deze zorgen uit handen en behandelt uw eigendommen met respect. We zorgen ervoor dat de woning grondig wordt schoongemaakt en leeggemaakt, zodat deze klaar is voor verkoop of de volgende huurder.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Wassenaar uit?

Voor we starten met de woningontruiming in Wassenaar maken we duidelijke afspraken met u. We bespreken welke werkzaamheden worden uitgevoerd, wat de kosten zijn en we bekijken samen de vergoeding voor de inboedel. Transparantie en heldere communicatie zijn essentieel voor een soepel proces. Wilt u persoonlijke bezittingen uit het huis halen? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt dit zelf doen of wij kunnen dit voor u regelen. Daarna gaan we aan de slag met de feitelijke ontruiming en de schoonmaak van de woning. Indien nodig voeren we ook herstelwerkzaamheden uit om de woning in optimale staat op te leveren. Na een laatste inspectie samen met u ronden we de woningontruiming af.

Samenwerking met lokale kringloopwinkels

We werken nauw samen met diverse kringloopwinkels in de regio waar we de inboedel naartoe brengen. Op deze manier krijgen uw spullen een tweede leven en kunnen zelfs items van geringe waarde een nieuwe eigenaar vinden. Door ervoor te zorgen dat alle bezittingen verkocht worden, kan de opbrengst van de inboedel zelfs hoger zijn dan de kosten van de ontruiming. In dat geval ontvangt u de extra opbrengsten op uw rekening. Bij Pro-Woningontruiming streven we ernaar om de woningontruiming in Wassenaar professioneel uit te voeren, met oog voor detail en tegen een eerlijke prijs.

Naast Wassenaar zijn wij ook actief in Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Woningontruiming Wassenaar