Bij Pro-Woningontruiming begrijpen we dat het ontruimen van een huis verschillende redenen kan hebben, zoals het plotselinge leegstaan na het overlijden van een dierbare of een snelle verhuizing naar een zorgtehuis. In dergelijke situaties is het van belang om snel en efficiënt te handelen, bijvoorbeeld om huurkosten te besparen of het pand snel te verkopen. Met onze service kunt u rekenen op een vlotte en kostenbewuste ontruiming, waarbij we uw eigendommen respectvol behandelen en zorgen voor een zorgeloos proces voor u. Daarnaast is het mogelijk om een huis te ontruimen in ruil voor inboedel.

Hoe verloopt een ontruiming?

Bij het starten van de ontruiming bespreken we samen met u de specifieke taken, de kosten en de mogelijkheid om de inboedel te verkopen in ruil voor de ontruiming. Heldere communicatie staat centraal, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Heeft u waardevolle spullen die u wilt behouden? Geen probleem, we kunnen deze voor u opslaan. Vervolgens gaan we over tot de feitelijke ontruiming, waarbij we alle items verwijderen, het huis grondig reinigen en eventuele reparaties uitvoeren. Zelfs voor huizen die vervuild of verwaarloosd zijn, bieden wij een oplossing. Na afloop voeren we samen een inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles naar wens is verlopen.

Huis ontruimen in ruil voor inboedel

Door onze nauwe samenwerking met een kringloopwinkel kunnen we de inboedel uit het huis een tweede kans geven. Bijna elk item, zelfs die van mindere waarde, krijgt zo de kans om een nieuwe eigenaar te vinden. Deze samenwerking resulteert vaak in een hogere opbrengst van de inboedelverkoop. In sommige gevallen is deze opbrengst zelfs groter dan de kosten van de ontruiming. In dergelijke situaties boeken we het verschil terug op uw rekening. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat het huis netjes en verkoop- of verhuurklaar wordt achtergelaten, dankzij onze effectieve samenwerking met de kringloop.