Woningontruiming in Leiden

Home » Woningontruiming in Leiden

Heeft u een woning in Leiden die ontruimd moet worden? Dan bent u bij Pro Woningontruiming aan het juiste adres! Woningontruiming in Leiden is namelijk dat waar wij ons in gespecialiseerd hebben. Er zijn verschillende scenario’s te bedenken waarom een woning ontruimd moet worden. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en moet uw huidige woning schoon en leeg worden opgeleverd? Of is een dierbare overleden en moet de woning van uw dierbare ontruimd worden? Bij een woningontruiming in Leiden moeten niet alleen de spullen die u wilt houden verhuisd worden. Ook spullen die u weggooit of wilt verkopen, moeten uit de woning verwijderd worden. Wij kunnen u eventueel ook helpen bij de verkoop van spullen die u niet langer wilt houden. Meer weten over onze diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Buiten Leiden zijn we ook werkzaam in Katwijk, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Oegstgeest en Voorschoten.

Wanneer uw ouders naar een zorginstelling verhuizen

Als specialist in woningontruiming in Leiden krijgen we regelmatig klussen van mensen die zelf, of waarvan de ouders, naar een zorginstelling verhuizen. Dat is een spannende tijd, maar ook moeten de spullen uit de oude woning verhuisd worden. Vaak is de nieuwe seniorenwoning kleiner en kunt u niet alle spullen houden. Het is dan fijn dat u een partij als Pro Woningontruiming kunt inschakelen. Wij kunnen u eventueel helpen bij het verkopen van de spullen waar geen ruimte voor is. Voor spullen die u wel wilt houden, kunt u ook een opslagruimte huren. Hierdoor blijft u toch nog in bezit van uw spullen na de woningontruiming in Leiden, ook al heeft u hier geen plek meer voor.

Woningontruiming in Leiden in het geval van een overlijden

Als een dierbare van u is overleden, dan moet er in een tijd vol met emoties helaas ook nog veel dingen geregeld worden. Ook een woningontruiming in Leiden of de woonplaats is vaak noodzakelijk. In deze moeilijke periode kunt u ervoor kiezen om de woningontruiming in Leiden door Pro Woningontruiming te laten verzorgen. Wij gaan voorzichtig met de spullen van uw dierbare om en kunnen eventuele schade zelfs herstellen. Wanneer u de woningontruiming in Leiden aan ons overlaat, betaalt u bovendien relatief weinig. Zo hoeft u zich, wat de woningontruiming betreft, nergens zorgen over te maken.

Een hennepkwekerij ontdekt in een pand dat u verhuurt?

Wij worden ook vrij regelmatig ingeschakeld voor woningontruiming in Leiden door verhuurders die van de politie te horen hebben gekregen dat hun pand misbruikt is voor een hennepplantage. Dat is voor u als verhuurder een ontzettend vervelende situatie. Wat u aantreft nadat de politie de hennep en het bewijsmateriaal verwijderd heeft, is vaak een enorme ravage. Wij hebben ervaring met het ontruimen van panden die als hennepkwekerij zijn gebruikt. Eventuele schade kunnen we ook in dit geval verhelpen. Zo brengen wij het pand terug in originele staat.

Waarom kiest u voor Pro Woningontruiming?

Er zijn verschillende redenen om ons als specialist in woningontruiming in Leiden te kiezen. Om te beginnen kunt u bij ons altijd zeker zijn van een georganiseerde woningontruiming. Doordat we de ontruiming vooraf goed plannen, verloopt deze zo soepel en vlot mogelijk. Daarnaast gaan we altijd zorgvuldig met uw spullen om en kunnen we u ook helpen met additionele diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld schade herstellen of spullen die u liever wegdoet helpen verkopen. We kunnen ook de overdracht van de woning verzorgen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij ons bedrijf voor woningontruiming in Leiden? Of schakelt u ons het liefst zo snel mogelijk in? Neemt u dan gerust contact met ons op.