Bent u op zoek naar een bedrijf voor een professionele woningontruiming in Katwijk? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring. We hebben al vele woningen naar tevredenheid ontruimd. Een woningontruiming in Katwijk kan nodig zijn na een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een dierbare of het plotselinge vertrek van een huurder. Een woningontruiming in Katwijk is een grote klus en misschien staat uw hoofd hier niet naar of heeft u hier geen tijd voor. Pro-Woningontruiming ontzorgt u volledig en behandelt uw spullen met respect. Wij zorgen ervoor dat de woning schoon en leeg is, zodat het huis verkocht kan worden of de volgende huurder erin kan.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Katwijk door?

Voor we aanvangen met de woningontruiming in Katwijk, maken we duidelijke afspraken met u. We beslissen samen welke werkzaamheden er uitgevoerd worden, wat de kosten hiervan zijn en we bespreken de vergoeding voor de inboedel. Duidelijkheid is bij ons een prioriteit en maakt het proces voor iedereen overzichtelijk. Wilt u nog dierbare spullen uit het huis halen? Dat is geen enkel probleem. U kunt dit zelf regelen of wij assisteren u hierbij. Vervolgens starten we met de woningontruiming in Katwijk en de schoonmaak. Waar nodig voeren we ook extra werkzaamheden uit om het huis in de juiste staat terug te brengen. Na een controle in overleg met u, sluiten we de woningontruiming in Katwijk af.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

We werken nauw samen met een kringloopwinkel waar we de inboedel naartoe brengen.Zo krijgen uw spullen een tweede leven en vinden zelfs items van kleinere waarde een nieuwe bestemming. Door te zorgen dat alle items verkocht worden, maximaliseert u de opbrengst van de inboedel. Uit onze uitgebreide ervaring blijkt dat in ongeveer dertig procent van de woningontruimingen de opbrengst van de inboedelverkoop de kosten overtreft. In zo’n situatie komt de extra winst ten goede aan u. We garanderen dat de woningontruiming in Katwijk professioneel en tegen een scherpe prijs wordt uitgevoerd.

Naast Katwijk zijn wij ook actief in steden zoals Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Oegstgeest en Voorschoten.