Woningontruiming in Voorschoten

Home » Woningontruiming in Voorschoten

Bent u op zoek naar een partij die woningontruiming in Voorschoten aanbiedt? Dan vertellen we u graag meer over onze diensten! Bij Pro Woningontruiming hebben we ons namelijk helemaal gespecialiseerd in woningontruiming. Er zijn veel verschillende situaties waarin een woning leeg- en schoongemaakt moet worden. Soms kan dat een leuke situatie zijn, bijvoorbeeld omdat u van een huurwoning naar een eerste koopwoning gaat. Er kunnen echter ook minder leuke redenen zijn voor een woningontruiming in Voorschoten, zoals een overlijden bijvoorbeeld. In al die situaties kunt u bij ons terecht en willen we u volledig ontzorgen. Alles over onze diensten leest u hieronder, of vraag direct een offerte aan.

Buiten Voorschoten kunt u bij ons ook terecht voor ontruimingen in Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Oegstgeest.

Woningontruiming in Voorschoten als u gaat verhuizen

Moet uw woning ontruimd worden, omdat u gaat verhuizen? Dan staan wij voor u klaar voor woningontruiming in Voorschoten en zorgen we ervoor dat al uw spullen netjes uit de woning gehaald worden. Vervolgens maken we de woning schoon en zorgen we dat deze opgeleverd kan worden. Indien er sprake is van schade, kunnen we de schade eventueel ook herstellen. Als u verhuist naar een kleinere woning, kunt u meestal niet alle spullen houden. In dat geval dient u sommige spullen op te slaan, naar de stort te brengen, weg te geven of te verkopen. Indien u besluit om spullen te verkopen, kunnen wij u daar eventueel bij helpen, naast de woningontruiming in Voorschoten.

De woning van een overleden dierbare laten ontruimen?

Als iemand is overleden, moet de woning van die persoon vaak nog ontruimd worden. Vooral in een huurhuis moet dat relatief snel gebeuren. Terwijl u zich emotioneel niet lekker voelt, moet er nog van alles geregeld worden. Het is dan fijn dat u de woningontruiming in Voorschoten in ieder geval aan ons kunt overlaten. Wij gaan zorgvuldig met de spullen van uw dierbare om en overleggen goed met u wat er met de spullen moet gebeuren. Zodra de woning leeg is maken we deze schoon en herstellen we eventuele schades. 

Uw woning misbruikt door wiettelers?

Als verhuurder is het een van je ergste nachtmerries: het moment dat je gebeld wordt door de politie met de mededeling dat er een hennepkwekerij in je woning is opgerold. Als verhuurder kunt u dat vaak niet weten. U zit nu echter wel met een onbruikbaar pand dat u het best kunt omschrijven als een enorme ravage. Bij Pro Woningontruiming in Voorschoten komen we deze woningen vaak tegen en weten we dat het aanzicht geen pretje is. Gelukkig zijn onze specialisten in staat om de woning vrij snel schoon te maken en te herstellen.

Waarom kiest u voor ons?

Er zijn verschillende redenen om voor Pro Woningontruiming te kiezen als partij voor woningontruiming in Voorschoten. Om te beginnen hebben we veel ervaring met ontruimingen. Ook met minder eenvoudige ontruimingen, zoals na een overlijden of nadat er een hennepkwekerij is weggehaald in een pand. Wij plannen alles tot in de puntjes en zorgen voor een veilige, zorgvuldige en efficiënte ontruiming. Wij proberen u volledig te ontzorgen en denken graag met u mee. Indien gewenst verzorgen wij zelfs de overdracht van de woning nog voor u.

Wilt u graag dat wij een woningontruiming in Voorschoten voor u verzorgen? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.