Bij het verwerken van het overlijden van een dierbare is het huis ontruimen vaak een emotioneel beladen taak. Om deze zorg uit handen te nemen, kunt u rekenen op de professionele hulp van Pro-Woningontruiming. Wij verzorgen het gehele proces van het huis ontruimen na het overlijden, zodat u zich kunt richten op andere zaken, zoals een mogelijke verkoop of het beëindigen van de huur. Onze aanpak is zowel professioneel als respectvol, met aandacht voor de nalatenschap en de herinneringen. Het resultaat is een netjes opgeleverd huis, gereed voor een nieuwe start of bewoning.

Hoe gaat een huis ontruimen na overlijden in zijn werk?

Voor een zorgeloze ontruiming van het huis na een overlijden, is heldere communicatie essentieel. Samen met u bespreken we de exacte werkzaamheden, de bijbehorende kosten en de gewenste vergoeding voor de inboedel. In ongeveer dertig procent van de huizen die ontruimd worden is de opbrengst van de inboedel hoger dan de kosten voor de ontruiming. In die gevallen storten we het overgebleven geld op uw rekening. Ook overleggen we welke persoonlijke spullen uit het huis bewaard dienen te worden, welke u zelf kunt ophalen of die wij voor u veiligstellen. Na het ontruimen, verkopen we overige inboedel, reinigen we de woning en plegen we waar nodig reparaties. Zo staat het huis klaar voor een volgende stap, zij het verkoop of verhuur. Tot slot controleren we samen of alles conform afspraak is uitgevoerd.

Professioneel woning ontruimen

Pro-Woningontruiming staat voor professioneel. We zijn een familiebedrijf met ruime ervaring en we hebben al allerlei soorten huizen ontruimd. We kunnen een appartement, rijtjeshuis of monumentale villa professioneel leeghalen en schoonmaken. Ook vervuilende of verwaarloosde woningen zijn voor ons geen enkel probleem en we zorgen ervoor dat de woning schoon opgeleverd wordt. Voor de verkoop van de inboedel werken we nauw samen met een kringloopwinkel. Dit zorgt ervoor dat we ook voorwerpen met een geringe waarde een nieuw thuis kunnen geven en u een hogere opbrengst van de inboedel heeft.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Huis ontruimen na overlijden