Een huis moeten ontruimen kan verschillende redenen hebben, zoals het overlijden van een dierbare. Hierdoor komt een huis onverwacht leeg te staan en moet u dit ontruimen. In sommige gevallen is het gunstig om dit snel te regelen, bijvoorbeeld om zo een maand minder huur te betalen of het huis sneller te kunnen verkopen. Andere redenen kunnen een verhuizing naar een verzorgingstehuis of het ongeplande vertrek van een huurder zijn. Bij Pro-Woningontruiming zorgen we ervoor dat het huis snel ontruimd wordt, zodat de kosten laag blijven voor u. We verkopen de volledige inboedel na het ontruimen en gaan respectvol om de spullen. We nemen u al het werk uit handen, zodat u geen omkijken naar de ontruiming heeft.

Hoe gaat een huis ontruimen in zijn werk?

Voor we een huis ontruimen, maken we duidelijke afspraken met u. We maken afspraken over de werkzaamheden die verricht moeten worden, over de prijs voor het ontruimen van de woning en de vergoeding voor de inboedel. Op deze manier is alles helder en worden onverwachte situaties voorkomen. In circa dertig procent van de gevallen levert de inboedel meer geld op dan de kosten voor de ontruiming. We storten het geld op uw rekening wanneer dit gebeurt. Ook bespreken we welke dierbare spullen u of wij eerst uit het huis halen. Vervolgens ontruimen we het huis en voeren we schoonmaakwerkzaamheden en eventuele reparaties uit. We controleren samen of alles naar wens is, zodat het huis helemaal klaar is voor de verhuur of verkoop.

Professionele ontruiming

Bij Pro-Woningontruiming hebben we ervaring met allerlei huizen: van rijtjeshuizen tot appartementen en monumentale villa’s. Op professionele wijze kunnen we een huis ontruimen en we leveren een woning altijd schoon op. Veel huizen zijn keurig bewoond, maar ook vervuilde of verwaarloosde huizen leveren we schoon op. Voor de verkoop van de inboedel werken we nauw samen met een kringloopwinkel, waardoor ook spullen van geringe waarde een nieuw thuis vinden. We zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs ontvangt voor alle spullen. Pro-Woningontruiming is een professioneel familiebedrijf en een huis ontruimen we tegen lage kosten.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes