Huis ontruimen

Home » Huis ontruimen

Een huis moeten ontruimen kan verschillende redenen hebben, zoals het overlijden van een dierbare. Hierdoor komt een huis onverwacht leeg te staan en moet u dit ontruimen. In sommige gevallen is het gunstig om dit snel te doen, bijvoorbeeld om zo een maand minder huur te betalen of het huis sneller te kunnen verkopen. Andere redenen kunnen een verhuizing naar een verzorgingstehuis of het ongeplande vertrek van een huurder zijn. Bij Pro-Woningontruiming zorgen we ervoor dat het huis snel ontruimd wordt, zodat de kosten laag blijven voor u. We verkopen de volledige inboedel na het huis ontruimen en gaan respectvol om de spullen. We nemen u al het werk uit handen, zodat u geen omkijken naar het huis ontruimen heeft.

Hoe gaat een huis ontruimen in zijn werk?

Voor we een huis ontruimen, maken we duidelijke afspraken met u. We maken afspraken over de werkzaamheden die verricht moeten worden, over de prijs voor het ontruimen van de woning en de vergoeding voor de inboedel. Zo is alles duidelijk en komt niemand voor verrassingen te staan. In circa dertig procent van de gevallen levert de inboedel meer geld op dan de kosten voor het huis ontruimen. We storten het geld op uw rekening wanneer dit gebeurt. Ook bespreken we welke dierbare spullen u of wij eerst uit het huis halen. Vervolgens ontruimen we het huis en voeren we schoonmaakwerkzaamheden en eventuele reparaties uit. We controleren samen of alles naar wens is, zodat het huis helemaal klaar is voor de verhuur of verkoop.

Professionele ontruiming

Bij Pro-Woningontruiming hebben we ervaring met allerlei huizen: van rijtjeshuizen tot appartementen en monumentale villa’s. Op professionele wijze kunnen we een huis ontruimen en we leveren een woning altijd schoon op. Veel huizen zijn keurig bewoond, maar ook vervuilde of verwaarloosde huizen leveren we schoon op. Voor de verkoop van de inboedel werken we nauw samen met een kringloopwinkel, waardoor ook spullen van geringe waarde een nieuw thuis vinden. We zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs ontvangt voor alle spullen. Pro-Woningontruiming is een professioneel familiebedrijf en een huis ontruimen we tegen lage kosten.

Verhuizing naar een seniorenwoning of een zorginstelling is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Het huis staat vol dierbare spullen. Wat gaat er mee? Niet alles past in een kleinere woonruimte. Dan is het een troostrijke gedachte dat wij een ander blij kunnen maken met de spullen.

Nadat wij de opdracht hebben ontvangen, krijgt u van ons de garantie dat de woning op het afgesproken tijdstip zal worden opgeleverd. In de afgesproken staat. Wij helpen u graag bij een huis ontruimen!