Er zijn verschillende redenen om een woning te moeten ontruimen. In veel gevallen gaat het om het verlies van een dierbare, waardoor de woning onverwacht leeg komt te staan. Het kan ook zijn dat iemand naar een verzorgingstehuis is verhuisd en de woning niet meer nodig heeft of dat een huurder vertrokken is en de woning met inhoud heeft achtergelaten. Een ontruiming is stressvol en kost een hoop tijd. Bij Pro-Woningontruiming nemen we u al het werk uit handen en gaan we respectvol om mensen én spullen. Wij nemen de ontruiming volledig van u over en regelen alle praktische zaken, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. We ontruimen efficiënt, waardoor u een maand minder huur betaalt of de woning na het ontruimen sneller kunt verkopen. 

Hoe gaat een woning ontruimen in zijn werk?

De eerste en belangrijkste stap is om duidelijke afspraken te maken. We bespreken de aard van de werkzaamheden met u, wat we voor de ontruiming vragen en hoe het zit met de vergoeding voor de inboedel. In ongeveer dertig procent van de gevallen is de waarde van de inboedel hoger dan de ontruimingskosten en dus verdient u iets aan de ontruiming. Voor we de woning ontruimen, kunt u alle dierbare spullen eruit halen. We kunnen dit ook voor u doen wanneer u aangeeft welke spullen bewaard moeten blijven. Vervolgens ontruimen we de woning, maken we alles schoon en voeren we indien gewenst reparaties uit. Zo is de woning klaar voor de verkoop of verhuur. De laatste stap is het gezamenlijk controleren van de woning. 

Professionele woningontruiming

Bij Pro-Woningontruiming ontruimen we de woning op professionele wijze. We hebben ervaring met allerlei soorten woningen: van appartementen tot rijtjeshuizen en monumentale villa’s. We kunnen een keurig bewoonde woning ontruimen, maar ook een verwaarloosd of vervuild pand. We zorgen ervoor dat er professioneel wordt opgeruimd en dat de woning schoon wordt opgeleverd. Bij Pro-Woningontruiming zorgen we voor een hoge opbrengst van de inboedel. Hiervoor werken we samen met een kringloopwinkel, waar een eerlijke prijs geboden wordt voor de spullen. Ook spullen van geringe waarde kunnen hier verkocht worden en een nieuw thuis vinden.

OFFERTE AANVRAGEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes