Zoekt u een expert voor woningontruiming in Bloemendaal? Pro-Woningontruiming is uw betrouwbare partner met meer dan vijftien jaar ervaring. Door de jaren heen hebben we tal van woningen naar volle tevredenheid ontruimd. Er kunnen diverse aanleidingen zijn voor een woningontruiming in Bloemendaal, zoals een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een geliefde of een abrupte beëindiging van een huurovereenkomst. Woningontruiming is een intensieve taak, en wellicht is het iets waar u op dit moment niet aan toe komt of waar u geen tijd voor heeft. Pro-Woningontruiming ontzorgt u volledig en gaat met zorg en respect om met uw eigendommen. Ons doel is om de woning netjes en leeg achter te laten, klaar voor een nieuwe bewoner of voor verkoop.

Hoe gaan we te werk bij een woningontruiming in Bloemendaal?

Voordat we starten, maken we heldere afspraken met u over de woningontruiming in Bloemendaal. Samen bepalen we welke taken er uitgevoerd worden, wat het kostenplaatje is en we bespreken eventuele vergoedingen voor de inboedel. Door alles op voorhand duidelijk af te stemmen, verloopt het proces soepeler voor iedereen. Wenst u bepaalde dierbare items uit de woning te verwijderen? Geen probleem. Dit kunt u zelf regelen, of wij nemen het voor onze rekening. Vervolgens zetten we de ontruiming en schoonmaak in gang. Indien gewenst, kunnen we ook aanvullende diensten leveren om de woning in optimale staat te krijgen. Na een gezamenlijke controle sluiten we de woningontruiming in Bloemendaal af.

Nauwe samenwerking met de kringloopwinkel

We werken nauw samen met een kringloopwinkel waar we de inboedel naartoe brengen. Op deze manier krijgen uw spullen een tweede leven en vinden zelfs minder waardevolle items nog een nieuw thuis. Door alles een nieuwe kans te geven, maximaliseert u de opbrengst van uw inboedel. Uit onze ervaring blijkt dat in ongeveer dertig procent van de ontruimingsopdrachten de verkoopopbrengst van de inboedel de kosten van de ontruiming overstijgt. Als dit het geval is, wordt het surplus aan u overgemaakt. Onze prioriteit is een professionele woningontruiming in Bloemendaal tegen een scherp tarief.

Wij zijn verder werkzaam in o.a. de regio’s Amsterdam en Zandvoort.