Een woningontruiming kan nodig zijn na een verhuizing of overlijden. Zo kan een woning leeg komen te staan nadat een dierbare is overleden en moet deze ontruimd worden, om de huur op te kunnen zeggen of de woning te kunnen verkopen. Of misschien is er iemand verhuisd naar een seniorenwoning of een zorginstelling waardoor een ontruiming nodig is. Bij Pro-Woningontruiming nemen we de ontruiming op professionele wijze van u over, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. We verzorgen de woningontruiming, leveren het huis schoon op, repareren gebreken en verzorgen de verkoop van uw inboedel. 

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

Het is belangrijk om goede afspraken te maken en bij Pro-Woningontruiming zorgen we hiervoor. We bespreken duidelijk wat er in de woning moet gebeuren, wat de kosten hiervan zijn en welke vergoeding er voor de inboedel is. In zo’n dertig procent van de woningontruimingen levert de inboedel meer geld op dan de kosten voor de ontruiming. In dat geval storten wij het overgebleven bedrag op uw rekening. U krijgt zelf de gelegenheid om dierbare spullen uit het huis te halen voor de ontruiming, maar dit kunnen wij ook voor u doen. De volgende stap is: het leeghalen van het huis, het schoonmaken, repareren en het verkopen van de spullen. Voor we de woningontruiming afronden, controleren we samen of alles naar wens is gedaan.

Professionele woningontruiming

Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met ervaring. We hebben rijtjeshuizen, monumentale villa’s, appartementen en alles ertussenin ontruimd. We gaan met respect om met uw spullen en met de betrokken mensen. Na een woningontruiming wordt het pand helemaal schoon opgeleverd, ongeacht de eerdere staat van de woning. In veel gevallen ziet een woning er keurig uit voor de ontruiming, maar het kan ook gebeuren dat een pand verwaarloosd of vervuild is. Ook hier weten wij raad mee. Onze nauwe samenwerking met een kringloopwinkel zorgt ervoor dat we vrijwel alle spullen kunnen verkopen en dat u een hoge opbrengst heeft van de inboedelverkoop.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Woningontruiming