Zoekt u een specialist voor woningontruiming in Bussum? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring. Door de jaren heen hebben we talloze woningen naar volle tevredenheid ontruimd. Een woningontruiming in Bussum kan nodig zijn na een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een dierbare of het onverwachte vertrek van een huurder. Woningontruiming is een behoorlijke opgave, en wellicht voelt u zich momenteel niet in staat om dit aan te pakken of heeft u er simpelweg geen tijd voor. Pro-Woningontruiming ontzorgt u volledig en behandelt uw eigendommen met het grootste respect. We zorgen ervoor dat de woning netjes en leeg is, klaar voor een verkoop of de komst van nieuwe bewoners.

Hoe gaan we te werk bij een woningontruiming in Bussum?

Alvorens we van start gaan met de woningontruiming in Bussum, maken we heldere afspraken met u. We bespreken welke taken uitgevoerd moeten worden, brengen de kosten in kaart en praten over een eventuele vergoeding voor de inboedel. Door van tevoren alles duidelijk af te stemmen, zorgen we voor een vlotte samenwerking. Mocht u nog bepaalde persoonlijke items uit de woning willen halen, dan is dat geen probleem. U kunt dit zelf regelen of het door ons laten verzorgen. Vervolgens beginnen we aan de daadwerkelijke ontruiming van de woning in Bussum, gevolgd door een grondige schoonmaak. Indien nodig, voeren we ook andere werkzaamheden uit om de woning in perfecte staat te brengen. Na een eindcontrole in uw bijzijn ronden we de ontruiming af.

Onze samenwerking met kringloopwinkel

We werken nauw samen met een kringloopwinkel waar we de inboedel naartoe brengen. Hierdoor krijgen uw spullen een tweede leven en vinden ook items met minder waarde een nieuw onderkomen. Door ervoor te zorgen dat alle spullen verkocht worden, maximaliseert u de opbrengst van uw inboedel. Onze jarenlange ervaring leert dat in circa dertig procent van de woningontruimingen de opbrengst van de inboedelverkoop hoger is dan de kosten voor de ontruiming. In zo’n geval ontvangt u de extra opbrengsten op uw rekening. Wij garanderen een professionele woningontruiming in Bussum tegen een scherp tarief.

Naast Bussum zijn we ook actief in de omliggende gebieden zoals Blaricum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Woningontruiming Bussum