Bent u op zoek naar een bedrijf voor een professionele woningontruiming in Hilversum? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring. We hebben al vele woningen naar tevredenheid ontruimd. Een woningontruiming in Hilversum kan nodig zijn na een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een dierbare of het plotselinge vertrek van een huurder. Een woningontruiming in Hilversum is een grote klus en wellicht heeft u hier geen hoofd naar of heeft u er de tijd niet voor. Pro-Woningontruiming staat voor u klaar en behandelt uw spullen met respect. Wij zorgen ervoor dat de woning schoon en leeg is, zodat het huis verkocht kan worden of de volgende huurder erin kan.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Hilversum door?

Voor we aanvangen met de woningontruiming in Hilversum maken we heldere afspraken met u. We stellen vast welke werkzaamheden we gaan verrichten, wat de kosten zijn en we bespreken de vergoeding voor de inboedel. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u nog dierbare spullen uit het huis halen? Dat is geen enkel probleem. U kunt dit zelf regelen of wij assisteren u hierbij. Daarna starten we met de woningontruiming in Hilversum en de daaropvolgende schoonmaak. Indien nodig voeren we ook aanvullende werkzaamheden uit om de woning in optimale staat te brengen. Na een controle in samenspraak met u, sluiten we de woningontruiming in Hilversum af.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

We hebben een stevige band met een kringloopwinkel, waar we bruikbare inboedel naartoe brengen. Op deze manier krijgen uw spullen een tweede leven en vinden zelfs voorwerpen van geringe waarde een nieuw thuis. Door ervoor te zorgen dat alle spullen verkocht worden, maximaliseert u de opbrengst van uw inboedel. Onze uitgebreide ervaring toont aan dat in ongeveer dertig procent van de woningontruimingen de opbrengst van de inboedelverkoop de ontruimingskosten overtreft. In zo’n situatie ontvangt u de extra inkomsten direct op uw rekening. We zorgen ervoor dat de woningontruiming in Hilversum zowel professioneel als kostenefficiënt verloopt.

Naast Hilversum zijn wij ook actief in plaatsen zoals Blaricum, Bussum, Huizen, Laren en Naarden.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes