Moet u een woning ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare? Deze grote en stressvolle klus geeft u het liefste uit handen. Voor een woningontruiming in Huizen kunt u terecht bij Pro-Woningontruiming. We zijn een familiebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring en hebben al allerlei woningen ontruimd: van monumentale villa’s tot kleine appartementen en rijtjeshuizen. We verzorgen een woningontruiming in Huizen na een verhuizing naar een zorginstelling, het plotselinge vertrek van een huurder of het overlijden van een dierbare. Zo kan de woning snel en in goede staat weer in de verkoop of verhuur.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Huizen door?

Voor beginnen aan de woningontruiming in Huizen maken we duidelijke afspraken met u. We spreken af wat de woningontruiming kost, wat de vergoeding voor de inboedel is en wat er precies moet gebeuren in de woning. Wilt u voor de woningontruiming in Huizen nog bepaalde meubels of voorwerpen uit het huis halen? Dat is geen enkel probleem. Indien gewenst, kunnen wij dit ook voor u doen. De woningontruiming in Huizen zelf betekent dat alles uit de woning verwijderd wordt en de woning helemaal schoon wordt achtergelaten. Veel woningen zijn al redelijk netjes, maar ook met verwaarloosde woningen hebben wij ervaring. U kunt aangeven of u reparaties wilt laten doorvoeren en zo ja, doen wij dit graag voor u. Na een laatste controle met u in de woning ronden we de woningontruiming in Huizen af.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

De voornaamste reden voor de hoge opbrengst van de inboedelverkoop is onze nauwe samenwerking met een grote kringloopwinkel. Hier krijgen niet alleen de duurdere meubels een nieuw thuis, maar vinden ook voorwerpen met een geringere waarde een nieuw plekje. Onze ervaring leert dat bij een woningontruiming in Huizen in circa dertig procent van de ontruimingen de vergoeding voor de inboedel hoger is dan de kosten voor de ontruiming. Dit betekent dat wij het overige bedrag op uw rekening storten. Een woningontruiming in Huizen voeren wij op professionele wijze uit, zodat de woning brandschoon is en klaar is voor een volgende huurder of bewoner.

Naast Huizen zijn wij ook actief in plaatsen zoals Blaricum, Bussum, Hilversum, Laren en Naarden.