Bent u op zoek naar een bedrijf voor een professionele woningontruiming in Naarden? Pro-Woningontruiming is een familiebedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring. We hebben al vele woningen naar tevredenheid ontruimd. Een woningontruiming in Naarden kan nodig zijn na een verhuizing naar een zorginstelling, het overlijden van een dierbare of het plotselinge vertrek van een huurder. Een woningontruiming is een grote klus en misschien staat uw hoofd hier niet naar of heeft u hier geen tijd voor. Pro-Woningontruiming neemt u het werk uit handen en behandelt uw spullen met respect. Wij zorgen ervoor dat de woning schoon en leeg is, zodat het huis verkocht kan worden of de volgende huurder erin kan.

Hoe voeren wij een woningontruiming in Naarden uit?

Voor we beginnen aan de woningontruiming in Naarden maken we duidelijke afspraken met u. We stellen vast welke werkzaamheden we gaan uitvoeren, wat de kosten zijn en we bespreken de vergoeding voor de inboedel. Duidelijkheid scheppen maakt het voor alle betrokken partijen makkelijker. Wilt u nog dierbare spullen uit het huis halen? Dat is geen enkel probleem. U kunt dit zelf doen of wij doen dit voor u. Daarna gaan we aan de slag met de woningontruiming en de schoonmaak. Eventueel voeren we ook werkzaamheden uit om het huis in de juiste conditie te brengen. Na een controle samen met u ronden we de woningontruiming af.

Nauwe samenwerking met kringloopwinkel

We werken nauw samen met een kringloopwinkel waar we de inboedel naartoe brengen. Zo krijgen de spullen een nieuw thuis en kunnen ook voorwerpen van geringe waarde een nieuwe plek vinden. Door ervoor te zorgen dat alle spullen verkocht worden, heeft u een hogere opbrengst van de inboedel. Onze jarenlange ervaring leert dat in circa dertig procent van de woningontruimingen de opbrengst van de inboedelverkoop hoger is dan de kosten voor de ontruiming. In zo’n geval ontvangt u de extra opbrengsten op uw rekening. Wij zorgen ervoor dat we de woningontruiming in Naarden professioneel en tegen een laag bedrag doorvoeren.

Wij zijn verder werkzaam in o.a. de regio’s Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen en Laren.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes

Woningontruiming Naarden